Setari Cookie-uri

7 Tratamente BIO impotriva ACNEEI

Fiecare alegere este importanta atunci cand vine vorba de tenul tau. Iti propunem produse cu ingrediente naturale care curata in profunzime porii si previn aparitia cosurilor.

Masca naturala cu vetiver - ten gras, impur, acneic

Masca naturala cu vetiver - ten gras, impur, acneic

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Masca cu vetiver Khadi ajuta pielea sa elibereze toxinele, acestea fiind direct responsabile de producerea de radicali liberi care imbatranesc pielea si o sufoca. Masca elibereaza porii astupati de sebum sau impuritati, si previne astfel aparitia cosurilor si a punctelor negre. Regleaza excesul de sebum, purifica excelent pielea si imbunatateste vizibil aspectul pielii.
Conform traditiei ayurvedice, masca cu vetiver Khadi contine ingrediente esentiale pentru igrijirea pielii: argila Fuller absoarbe excesul de sebul si toxinele localizate sub piele, oxidul de zinc are proprietati calmante pentru piele inlaturand disconfortul produs de diverse iritatii ale pielii, lemnul de santal purifica pielea, curata porii, restrange porii dilatati, regleaza productia de sebum si reduce inflamarea pielii, majistha reduce cosurile si punctele negre, lodhra are proprietati astringente si curative (contribuie la refacerea leziunilor),neem are proprietati antibacteriene si antiseptice, obligeana are proprietati antibacteriene si confera tenului un aspect proaspat,camforul revigoreaza pielea, o purifica si-i reda luminozitate.

Citește și:

Foto: ten curat - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.