Setari Cookie-uri

Salonul de ACASA: 7 Tratamente BIO INTENSIVE pe care le poti incerca singura

Alege sa te ingrijesti in intimitatea caminului tau folosind produse bio, care actioneaza delicat asupra pielii sau parului, fara a avea efecte adverse.

Crema de noapte faciala cu acid hialuronic

Crema de noapte faciala cu acid hialuronic

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

In timpul procesului natural de imbatranire, pielea isi pierde hidratarea in mod continuu. De asemenea exista factori din mediu favorizanti ce afecteaza procesele de pastrare a apei la nivelul celulelor, cu urmari grave asupra tenului, precum pierderea elasticitatii, deshidratare si aparitia ridurilor. Pielea dupa 30 de ani are nevoie de revitalizare, de ingrijire si hidratare, un rol important avandul concentratele faciale, care sustin mecanismele de reparare la nivelul celulelor tenului si reduce in mod vizibil semnele de oboseala, fara ajutorul injectiilor. Formula inovatoare de ingrijire a pielii creata de Dermasel Med, pe baza de acid hialuronic –reparator al ridurilor, si minerale de la Marea Moarta, reda umiditatea pierduta celulelor pielii (efectul de reumplere), reduce vizibil ridurile (rol antiimbatranire) si confera tenului un aspect tineresc (rol de lifting). Ingredientele-cheie sunt:
1.DHB 400, complex unic de minerale de la Marea Moarta, cu un continut foarte ridicat demagneziu, cu rol higroscopic (ce absoarbe umiditatea), imbunatateste hidratarea celulara si ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire prematura a tenului.
2.Greutatea moleculara a acidului hialuronic are rol instantaneu de estompare si reducere a ridurilor
3.Moleculele joase de acid hialuronic confera mini-depozite de umiditate persistenta si protejeaza tenul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.