Setari Cookie-uri

7 Tipuri de ARGILA: afla care ti se potriveste

Argila este folosita de mii de ani in frumusete pentru efectele sale unice asupra pielii, tenului si parului. Iti recomandam sa descoperi care sunt beneficiile si recomandarile fiecarui tip de argila, de la argila alba, rosie sau albastra, pana la cea neagra sau chiar roz. Tie ce tip de argila ti se potriveste?

Argila rosie

Argila rosie

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Argila activa remarcabila datorita proprietatilor de calmare si reparare a pielii reactive. Este revitalizant si detoxifiant al pielii incarcate si obosite, ideal pentru tenul tern, devitalizat, pielea palida. Bun remineralizant pentru orice tip de piele.

Utilizare:

detoxifierea pileii incarcate, calmarea tenului inflamat
sub forma de cataplasme aplicate pe zone ale pielii cu diverse afec tiuni
sub forma de masca pentru tenul incarcat, tern, obosit, devitalizat

Pentru pregatirea unei masti amestecati aproximativ 10 gr de argila cu 10-15 ml apa, infuzie de plante, juice de fruc te sau apa florala pana cand se formaza o pasta omogena. Masca se poate personaliza prin adaugarea a 2-3 picaturi de ulei esential potrivit tenului, cca. o lingurita de ulei vegetal, pudre vegetale sau alge, vitamine cosmetice, active cosmetice, suc proaspat din legume, branza, oua, miere.

Citește și:

Dupa aplicarea pe ten cu pensula, se asteapta 10-15 minute in functie de grosimea mastii, dar nu pana la uscarea completa care poate crea disconfort. Se clateste din abundenta dupa care se aplica o crema hidratanta sau ulei facial daca masca nu a avut ingredient uleios in compozitie.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.