Setari Cookie-uri

7 Uleiuri pentru corp cu efecte EXTRAORDINARE

Aceste uleirui sunt atent alese, pure si BIO astfel incat sa iti ofere toate substantele emoliente si hranitoare de care pielea ta are nevoie. Dupa pulverizare, uleiurile se absorb rapid in piele, aceasta nu ramane deloc uleioasa, dar capata un aspect hidratat si neted. Uleiurile sunt astazi cele mai apreciate in cosmetica pentru efectele lor miraculoase asupra pielii.

Ulei cu lotus roz - piele mixta si impura

Ulei cu lotus roz - piele mixta si impura

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera ulei ayurvedic pentru ten si corp ideal pentru a hidrata pielea dupa dus. Contine ingrediente ayurvedice si este ideal pentru pielea mixta si pielea impura.
Uleiul regleaza productia de sebum, hidrateaza pielea si-i confera un aspect sanatos. Are proprietati astringente si previne aparitia eruptiilor cutanate.

Lotusul roz regleaza productia de sebum si inlatura senzatia de caldura. Lajjalu (Mimoza) are proprietati astringente si inlatura senzatia de caldura. Scoarta de Banyan regleaza secretia excesiva de sebum si mentine pielea curata datorita prorietatilor sale astringente. Manjistha confera pielii tonus si culoare imbunatatind circulatia sanguina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.