Setari Cookie-uri

Te scapa de CELULITA: 10 Produse eficiente

Creme cu actiune intensa, termoactive sau nu, dar si o perie speciala anticelulitica, utila pentru masaj si drenaj limfatic - iata care sunt cele mai apreciate produse cu efect intens anticelulitic.

Tratamen anticelulitic si crema anticelulitica: Cosmetic plant crema anticelulita forte cafea verde 250 ml flacon cosmetic plant

Cosmetic plant crema anticelulita forte cafea verde 250 ml flacon cosmetic plant

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Extractul de cafea verde are un continut ridicat de cafeina, cu efect lipolitic. Acidul clorogenic este antioxidant, protector impotriva radicalilor liberi si a foto-imbatranirii. Aceste doua elemente, asociate extractelor de iedera, origanum, galbenele si seminte de castan, activeaza circulatia sanguina. Un alt component,Cafeisilanul C, prin prezenta cafeinei, a derivatilor de silanol si a acidului alginic, are actiune puternic lipolitica, restructuranta, antiinflamatoare si de intensificare a fermitatii tegumentului. Cu efect tonic, nutritiv, hidratant si drenant, crema se recomanda pentru prevenirea aparitiei celulitei sau, dupa un tratament de eliminare a acesteia, pentru mentinerea elasticitatii si fermitatii tegumentului. Se aplica zilnic dimineata si seara pe zonele cu probleme (fese, coapse, abdomen, solduri, etc.), masandu-se cu miscari circulare si in sensul circulatiei venoase, miscari a caror intensitate va creste progresiv in timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.