Setari Cookie-uri

Te scapa de CELULITA: 10 Produse eficiente

Creme cu actiune intensa, termoactive sau nu, dar si o perie speciala anticelulitica, utila pentru masaj si drenaj limfatic - iata care sunt cele mai apreciate produse cu efect intens anticelulitic.

Tratamen anticelulitic si crema anticelulitica: Tratament anticelulitic „I” (termoactiv)

Tratament anticelulitic „I” (termoactiv)

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Crema destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos. Ingredientele active sunt în principal derivate din Alge marine (Fucus vesiculosus), frunze de Iedera, extract de Ardei, precum si ulei din germeni de Grau.

Faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate în fazele avansate ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii. Printr-un control progresiv al retentiei de apa, ajuta la eliminarea excesului de apa, datorita proprietatilor speciale de drenaj ale extractelor din plante. Crema „termala”, garanteaza îmbunatatiri estetice remarcabile si tonifierea compacta a pielii. Reda o piele fina, luminoasa si catifelata, cu o senzatie vitala de placere. Efectul de încalzire creste receptivitatea pielii la ingredientele active ale produsului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.