Setari Cookie-uri

5 Sampoane BIO restructurante si regenerante

Bogate in plante medicinale care accelereaza cresterea parului si il regenereaza, dar totodata care redau sanatatea scalpului, sampoanele BIO sau dermatocosmetice curata cu delicatete parul si ii redau sanatatea.

Sampon BIO bioderma crema restructurant

Sampon crema restructurant

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Sampon crema restructurant care curata delicat parul uscat, deteriorat si fragil.

Principiul de NOn-DEtergence: ca toate sampoanele Node, Node S este formulat cu baze blande de curatare pentru a respecta echilibrul biologic al parului si scalpului pentru toleranta optima. Uleiul de migdale dulci si trimetylglycina din samponul Node S hraneste, protejeaza si repara firul de par pe toata lungimea acestuia. Intareste rezistenta naturala a parului si ajuta astfel in lupta impotriva factorilor de uscare (stres, poluare, uscare cu feonul, tratamente de colorare etc).:

Trimetylglycina este un hidro-regulator celular natural inteligent care restabileste echilibrul dinamic hidratant intre celula si mediul sau: se leaga usor de apa, iar echilibrul se transfera la fel de usor inspre mediul exterior, astfel incat sa poata interveni in procesele biologice.
Uleiul de migdale dulci ofera samponului proprietatile sale nutritive, regeneratoare de lipide, care inmoaie firul de par. Astfel protejat, parul uscat pare mai puternic si se simte mai placut la atingere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.