Setari Cookie-uri

5 Sampoane BIO restructurante si regenerante

Bogate in plante medicinale care accelereaza cresterea parului si il regenereaza, dar totodata care redau sanatatea scalpului, sampoanele BIO sau dermatocosmetice curata cu delicatete parul si ii redau sanatatea.

Sampon siberian fortifiant anticadere pe baza de cedru si 18 plante

Sampon siberian fortifiant anticadere pe baza de cedru si 18 plante

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Nu contine SLS si parabeni. Pentru toate tipurile de par. Colectie unica de plante din taiga pentru mentinerea frumusetii si sanatatii parului. Plantele medicinale, presate la rece, î i p streaz la maxim principiile sale active.

Combate excelent caderea parului, stimuleaza indesirea si cresterea firelor de par. Revitalizeaza, vitaminizeaza, fortifica parul slabit. Protejeaza impotriva factorilor nocivi din mediu, regenereaza, hraneste, hidrateaza si tonifica parul si scalpul. Contine ulei de cedru, schizandra, sapunarita alba, sapunarita rosie, hesperis sibirica, salvie, leuzea, radacina de brusture, anemone, sulfina, aralia elata, flori de scorus, polygala sibirica, sclipeti, ruscuta de primavara, radacina de lemn dulce, ulei de catina, ulei de alun, ulei din samburi de coacaze negre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.