Setari Cookie-uri

BRONZ natural: 5 Lotiuni BIO pentru plaja

Alege lotunile BIO de protectie solara, care iti ingrijesc pielea sensibilizata de soare si accentueaza bronzul, protejand totodata impotriva razelor UVA si UVB.

Crema de fata BIO cu protectie solara inalta FPS 30

Crema de fata BIO cu protectie solara inalta FPS 30

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Bioportal recomanda o crema de fata BIO cu protectie solara FPS 30 pentru a va putea bucura de zilele insorite de vara fara nici un fel de grija in ceea ce priveste razele UV.
Ingredientul de baza al cremei de fata bio cu protectie solara FPS 30 este gelul de aloe vera cu proprietati de inlocuire a apei. Un ingredient cheie in toate cremele cu FPS de la Biosolis, gelul de aloe in combinatie cu uleiurile vegetale atent alese ( morcov, karaja, susan avocado, galbenele si argan) creeaza o formula revolutionara pentru o ingrijire de durata. Acest mix, impreuna cu ecranele minerale mentin un nivel de hidratare optim de care pielea are nevoie pentru a evita aparitia iritatiilor sau a alergiilor care pot aparea in urma expunerii la soare. Actioneaza ca o bariera impotriva factorilor nocivi si a razelor UVA si UVB.
Gelul de aloe vera este extras si prezervat prin procedee care ii permit sa isi pastreze toate principiile active si calitatile de regenerare, emoliere si vindecare a pielii.
Uleiurile vegetale restructureaza si hidrateaza stratul superior al epidermei pentru un aspect neted si fin. Au proprietati vindecatoare si combat imbatranirea prematura a pielii. Intensifica eficienta ecranelor minerale si au efecte de protectie in special impotriva razelor UVA care pot fi extrem de daunatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.