Setari Cookie-uri

DE VARA: 5 Cosmetice BIO cu protectie solara

Va recomandam cosmetice BIO si naturale cu factor de protectie solara, care va protejeaza pielea si prezinta efect antiimbatranire.

Fond de ten fluid JOVIALE 01 SPF25

Fond de ten fluid JOVIALE 01 SPF25

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

In anul 2005, dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii, a fost infiintata Ivatherm, prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei. Asa se explica atractia deosebita pe care oamenii au avut-o dintotdeauna fata de Herculane.
Echipele de dermatologi, alergologi, cercetatori chimisti lucreaza impreuna avand ca obiectiv crearea de produse eficiente si foarte bine tolerate. Produsele dermocosmetice Ivatherm sunt formule originale. Ivatherm utilizeaza ingredienti activi din surse foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii.
Concepute si fabricate in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica, produsele Ivatherm sunt formule orginale ce contin apa termala Herculane si ingredienti activi inovanti, reprezentind ultimele descoperiri stiintifice in cosmetologie. Toate produsele sunt testate pentru a nu produce alergii sau cosuri (hipoalergenice, noncomedogene) si testate dermatologic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.