Setari Cookie-uri

Fructe, bere, ou si miere: 3 Cele mai simple masti pentru un PAR de invidiat

Iti recomandam 3 masti pentru par pe care le poti prepara acasa - cu efecte incredibile si foarte rapide, care apar inca de la prima aplicare.

Masca homemade pentru par degradat, devitalizat, care creste greu

Parul degradat, devitalizat, cu varfuri despicate consuma multa energie din organism si are nevoie de vitamine si keratina pentru revitalizare.

Aceasta masca previne despicarea varfurilor si hraneste atat firul de par, cat si scalpul.

Ingrediente:

  • O lingura de miere;
  • O lingura zeama de lamaie;
  • O lingura ulei de cocos;
  • O lingurita ulei de ricin;
  • O lingurita vitamina A uleioasa;
  • 30 de picaturi vitamina E cosmetica;
  • O lingura de iaurt foarte gras.

Se amesteca ingredientele pana ce se omogenizeaza bine. Se piaptana parul si apoi se fac carari in par, aplicandu-se masca si masand insistent scalpul. Apoi se intinde masca pe toata lungimea firului de par, insistand la varfuri pe care le masati. Strangeti parul si lasati masca sa actioneze minim 4 ore. Puteti face aceasta masca intr-o dimineata a unei zile de week-end, ca apoi sa spalati parul seara. De asemenea puteti aplica masca seara si o lasati sa actioneze pe timpul noptii, daca nu va este incomod sa purtati o casca.

Citește și:

Se clateste apoi parul cu apa calda din abundenta si se samponeaza de cate ori este nevoie pana simtiti parul curat. Aplicati sampon pe carari astfel incat sa curatati foarte bine scalpul, caci aceasta masca prezinta si un intens rol de detoxifiere, scotand impuritatile de la nivelul scalpului si revitalizand radacina firului de par.

Aceasta masca este indicata o data pe saptamana. Efectele apar inca de la prima aplicare, iar dupa 2 luni de uz saptamanal veti sesiza o accelerare a cresterii parului.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.