Setari Cookie-uri

Masca MINUNE pentru cresterea parului: o poti prepara acasa

Iti doresti ca parul tau sa creasca repede, sa fie lung si sa isi mentina totodata sanatatea? Daca te confrunti cu caderea parului, cu par degradat sau pur si simplu parul tau nu creste atat de repede pe cat iti doresti, atunci este timpul sa incerci aceasta masca.

De ce parul creste greu sau cade?

Parul, alaturi de unghii si piele reprezinta ultimele locuri din organism unde sunt cedati nutrientii din sange, vitaminele si mineralele. Astfel ca la cea mai mica lipsa a unui nutrient sau a unei vitamine din organism, parul nostru sufera. Stresul de asemenea influenteaza negativ sanatatea parului, la fel si lipsa de miscare.

masca accelerare cresterea parului

Sportul stimuleaza circulatia sangelui in orgnism, asadar si circulatia sangelui in vasele care hranesc firul de par. Un stil de viata sanatos te va ajuta sa te bucuri de piele cu aspect mai tanar, par sanatos si unghii rezistente.

Sunt si alte cauze si factori care influenteaza cresterea parului, cum ar fi fumatul, unele medicamente, unele boli (de exemplu afectarea glandei tiroide), vopsirea parului cu vopsele inadecvate pentru tipul firului de par etc.

Masca MINUNE pentru cresterea parului: o poti prepara acasa

Citește și:

Aceasta masca are in compozitia sa principalele vitamine de care parul si scalpul au nevoie pentru a-si mentine sanatatea. Masca prezinta de asemenea si efecte antiseptice, antifungice si izolatoare, sigiland scalpul printr-un film lipidic protector, astfel incat infectiile cutanate sau matreata sunt impiedicate sa apara.

Masca de par homemade pentru accelerarea cresterii parului

Ingrediente:

  • o lingura ulei de cocos;
  • o lingurita ulei de ricin;
  • o lingurita zeama de lamaie;
  • o lingurita de miere;
  • un galbenus de ou;
  • 30 picaturi vitamina A uleioasa.

Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele pana ce compozitia devine omogena.

Masca pentru accelerarea cresterii parului: mod de utilizare

Cu trei ore inainte de a face baie pe cap pregatiti aceasta masca. Faceti carari succesive in par si aplicati masca direct pe scalp, masand delicat. Apoi intindeti masca pe toata lungimea firului de par si o lasati sa actioneze 3-4 ore. Va acoperiti parul cu o casca pentru a nu murdari obiectele din jur. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.