Setari Cookie-uri

Cum scapam de CALCAIELE CRAPATE

Vara se instaleaza si sandalele devin indispensabile, insa calcaiele crapate pot reprezenta un adevarat impediment cel putin din punct de vedere estetic.

Tratament naturist cu miere pentru calcaie crapate

Mierea este un excelent tratament hidratant pentru piele si par. In cazul calcaielor crapate puteti sa aplicati un strat generos de miere pe zonele afectate. Lasati sa actioneze timp de cateva ore sau puteti sa infasurati calcaiele intr-un material textil si lasati mierea sa actioneze peste noapte. Clatiti apoi cu apa calda. Acest tratament poate fi realizat zilnic pret de cateva saptamani in cazul pielii foarte uscate, sau poate fi repetat la cateva zile cand tulburarile cutanate nu sunt atat de grave.

Coaja de lamaie

Un alt remediu naturist foarte apreciat este reprezentat de coaja de lamaie. Pur si simplu curatati o lamaie sau folositi o lamaie deja stoarsa si frecati zonele afectate cu zona interna a cojii acesteia. Acest tratament aplicat zilnic pret de cateva saptamani va scapa de calcaiele crapate.

Citește și:

Apa – cel mai bun lichid pentru hidratare

Nu uitati ca frumusetea pielii incepe de la interior, asa ca o hidratare corespunzatoare cu apa va va ajuta sa aveti o piele frumoasa, fina si stralucitoare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.