6 metode naturale de crestere a sanilor

6 metode naturale de crestere a sanilor

Multe femei sunt adesea nemultumite de unele aspecte ale corpului lor: fie circumferinta taliei este nemultumitoare, fie forma picioarelor, soldurile etc. Intre acestea, nemutumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

Cresterea sanilor: uleiurile de masaj si masajul

Se cunoaste deja faptul ca masajul are efecte pozitive asupra organismului, tonifiiind tesuturile, oxigenandu-le si oferindu-le toate resursele necesare pentru regenerare si buna functionare prin cresterea aportului sanguin. In ceea ce priveste cresterea sanilor, s-a constatat ca masajul acestora le sporeste cresterea, mai ales daca este realizat cu uleiuri care ajuta la cresterea sanilor, precum uleiul de germeni de grau sau uleiul de marar.

Se recomanda sa masati de trei ori pe zi sanii cu unul din aceste uleiuri, timp de 10 minute, 3 saptamani consecutive, apoi faceti pauza o saptamana si reluati masajul. Se considera ca rezultatele incep sa apara dupa doua luni, iar in primele saptamani este posibil sa simtiti dureri la nivelul sanilor, dureri ce denota inceperea proceselor de crestere. Daca va este rau, este mai bine sa renuntati, nu uitati ca reactiile si cresterea sanilor este specifica fiecarui organism. Este indicat sa cereti sfatul medicului inainte de utilizarea acestor produse.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri