Setari Cookie-uri

6 metode reale pentru a scapa de celulita

Celulita ridica tuturor probleme estetice, indiferent de sex, acuzand nemultumiri in acest sens atat barbati cat si femei. Pana nu demult se considera ca aparitia celulitei este legata de supraponderabilitate, insa aceasta teorie a cazut atunci cand s-a observat ca nedorita coaja de portocala afecteaza deopotriva si persoanele slabe.

Ce este si cum apare celulita?

Celulita reprezinta acumularea de grasime subcutanata. Intre depozitele adipoase subcutanate fibrele de colagen se depun si creaza treptat o retea, ancorand tesutul gras de partea profunda a pielii, rezultand aspectul de “coaja de portocala”. In timp, depozitele adipoase se aduna si se condenseaza ca niste margelute sub piele, la inceput de mici dimensiuni, apoi din ce in ce mai mari, ca in final aspectul pielii sa devina foarte neplacut. Majoritatea femeilor tinere, antrenate si de exigentele modei, iau masuri inainte ca celulita sa ajunga in ultimul stadiu de evolutie, insa chiar si asa eliminarea completa a celulitei este dificila, anevoiasa, necesita rabdare si mai ales metode adecvate. Multe femei incerca tot felul de modalitati pentru a scapa de celulita, insa adesea nu se arata niciun rezultat.

Citește și:

Cauzele de aparitie a celulitei sunt multiple si de obicei se asociaza in timp, pana la aparitia celulitei. Cele mai cunoscute sunt: hidratarea insuficienta, hrana haotica si dietele nesanatoase, stresul exagerat, lipsa sportului, fumatul, anticonceptionalele (si alte tratamente hormonale), predispozitia spre ingrasare, sarcina etc. Pentru a trata corect celulita trebuie sa depistati in primul rand care sunt cauzele care au dus la aparitia acesteia, daca este vorba despre modificari hormonale sau doar variatii nesanatoase in alimentatie si lipsa sportului. Pentru eliminarea celulitei trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa urmati cateva sfaturi sanatoase pe care vi le oferim cu drag.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.