Setari Cookie-uri

10 pentru frumusetea parului

Cea mai eficienta modalitate de a obtine frumusetea pe care ne-o dorim este aceea de a ne ocupa in mod constant de ea. Daca vrei ca parul sa faca parte din accesoriile forte ale frumusetii tale nu trebuie doar sa iti alegi o tunsoare ori culoarea vopselei de par, ci trebuie ca inainte de toate sa il ingrijesti, nimic nu este mai frumos decat aspectul sau sanatos. Va propunem 10 retete naturiste pentru sanatatea si frumusetea parului.

10. Masaj cu uleiuri esentiale pentru frumuseteta parului
Pentru acest masaj puteti folosi:
Ulei de jojoba - Uleiul de jojoba contine numerosi acizi grasi (palmitic, aplitoleic, oleic, nervonic, erucic, gadoleic etc) dar si saruri minerale. Astfel el are atat rol emolient, cat si in regleaza secretiei de sebum, este antiinflamator, calmant, regenrant pentru firul de par si hidratant pentru pielea capului. Este indicat in special persoanelor cu probleme ale secretiei de sebum (fie par uscat, fie par prea gras).

Ulei de lavanda - Acesta are rolul de a stimula circulatia dar si acela de eliminare a stresului despre care stim ca reprezinta un factor important implicat in caderea parului, aparitita firelor albe etc.

Ulei de cimbru - Acesta prezinta beneficii in special pentru radacina firului de par pe care o fortifica si totodata ii imbunatateste circulatia si aportul de nuntrienti. Astfel ca, indirect, contribuie la regenerarea parului si la fortifierea acestuia, caci daca radacina este sanatoasa si tonica, din ea va creste un fir de par sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.