Setari Cookie-uri

Pericolele vopsirii acasa

In dorinta de a deveni frumoase suntem dispuse sa facem multe sacrificii si schimbari. Fie ca ne-am plictisit de look-ul nostru ori pentru a ne alunga o stare spirituala posomorata ne hotaram sa facem "interventii" si la nivelul parului.

Ingrijirea parului ulterioara

Acasa nu ai produse profesioniste pentru a-ti ingriji parul imediat dupa vopsire. In saloanele de cosmetica aceste tratamente pentru par pot fi individualizate in fucntie de tipul parului si de culoarea acestia (spre exemplu produse pentru par blond sau brunet etc.).

Culori neasteptate?

Esti bruneta si vrei un par blond ? Ei bine, pentru aceasta nu e de ajuns sa iti cumperi o vopsea pentru par blond, chiar daca este de o buna calitate. Vei fi surprinsa cand te vei privi in oglinda ca, in loc de parul auriu la care te asteptai, culoarea podoabei capilare va fi un portocaliu aprins. O coafeza stie sa pregateasca parul inainte de a fi vopsit in asa fel incat culoarea finala sa fie cea dorita si stie sa combine culorile in functe de textura si pigmentii naturali ai parului. Si tu poti capata experienta, nu contest acest lucru, dar cobaiul incercarilor tale va fi propriul par.

Ca sa eviti aceste probleme de mai sus iti recomand sa faci schmbarea pe care o dorest intr-un salon unde sa iti lasi parul pe mana profesionistilor. Produsele si tehnicile acestora sunt de inalta calitate. E adevarat ca sunt costuri mai mari, insa... cat de mult te costa sa revitalizezi un par degradat ? Ori sa redobandesti volumul podoabei capilare dupa o perioada de cadere masiva a parului ? Este mai usor sa previi aceste inconveniente.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.