Setari Cookie-uri

Marirea sanilor prin metode naturale

Toate femeile isi doresc sa aiba un bust generos si totodata ferm fara sa apeleze la medicamente sau metode chirurgicale. Metodele naturale pentru marirea sanilor s-au dovedit a fi eficiente intr-o anumita masura si este indicat ca femeile sa tina cont si de acestea, sa se ingrijeasca si sa acorde atentie imaginii lor fizice.

Uleiuri pentru cresterea sanilor

De obicei folosirea acestor uleiuri se asociaza cu un masaj usor al sanilor, efectual prin manevre circulare si nu sunt indicate femeilor ce prezinta noduli la sani sau alte procese inflamatoare. Cele mai folosite uleiuri sunt:

  • Uleiul de marar, pe care il puteti gasi la plafar sau farmacii cu produse naturiste. Daca nu doriti sa il cumparati, il puteti prepara prin macinarea semintelor de marar si amestecarea acestora cu ulei de masline, lasandu-se amestecul la macerat trei saptamani. Acest ulei va fi folosit de doua trei ori pe zi, aplicand o cantitate moderata de ulei pe pielea bustului si masand circular, astfel incat uleiul sa fie absorbit. Este posibil ca la inceputul tratamentului sa apara usoare dureri de sani, care se vor remite in maxim o saptamana.
  • Uleiul din germeni de grau, pe care il puteti procura tot de la plafar sau magazinele cu produse naturiste. Dozele de administrare sunt aceleasi, de doua-trei ori pe zi, asociate cu masajul circular al sanilor. Il puteti asocia cu vitamina E, avand un puternic efect estrogen.

Exercitiile fizice sunt deosebit de importante

Citește și:

Exercitiile fizice de ridicare si sustinere a sanilor, precum si de crestere a fermitatii acestora sunt foarte importante. Exercitiile fizice cu efect asupra sanilor sunt cele ce implica pectoralii (muschii pieptului). Mai exact, puteti face cateva exercitii simple:

  • Intindeti-va pe spate pe un suport fix (covor, masa tare etc.) si luati doua gantere de greutate mica in maini. Tineti ganterele la piept si efectuati ridicari pe verticala lente, astfel incat sa ramaneti cat mai mult timp cu bratele indoite.
  • Un alt exercitiu se face in aceeasi pozitie, insa nu mai tineti ganterele la piept ci veti tine mainile intinsa in lateral, ca si cum ati forma o cruce. Cu mainile intinse traceti spre piept, astfel incat sa apropiati mainile deasupra bustului (accentuez ca mainile raman intinse).

Daca insa nu aveti posibilitatea sa mergeti la o sala sau nu aveti gantere, atunci incercati sa apropiati palmele la piept si sa impingeti palma in palma, ori, daca puteti, si mai utile ar fi cateva flotari efectuate zilnic.

Citește și:

Un sport foarte bun pentru tonifierea sanilor si totodata pentru remodelarea intregului organism este intoul. Mergeti cu regularitate la o piscina si prin placerea de a inota va veti tonifia totodata intregul organism.

Mai puteti incerca de pe piata produselor naturiste o serie de creme si unguente special realizate pentru cresterea si tonifierea bustului.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.