Setari Cookie-uri

Laptisorul de matca, un elixir al tineretii tenului

Cunoscut drept elixir al tineretii, laptisorul de matca este deosebit de apreciat in industria cosmeticelor, valoarea sa fiind asigurata de compozitia chimica complexa si variata. Astfel, pe langa aminoacizii ce ocupa un loc central in procesul de crestere si functionare a organismului, laptisorul de matca mai contine si proteine, zaharuri grasimi, vitamine: A1, B1, B2, B6, C, E, PP si acid pantotenic, fermenti, hormoni, etc.

Cunoscut drept “elixir al tineretii”, laptisorul de matca este deosebit de apreciat in industria cosmeticelor, valoarea sa fiind asigurata de compozitia chimica complexa si variata. Astfel, pe langa aminoacizii ce ocupa un loc central in procesul de crestere si functionare a organismului, laptisorul de matca mai contine si proteine, zaharuri grasimi, vitamine: A1, B1, B2, B6, C, E, PP si acid pantotenic, fermenti, hormoni, etc.

Gratie proprietatilor sale regeneratorii si tonifiante, laptisorul de matca este folosit ca si ingredient in cremele, lotiunile, mastile ce se adreseaza tenurilor ridate prematur sau a tenurilor aspre, lipsite de suplete.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.