Setari Cookie-uri

Frumusete pe baza de lapte

Ne-am construit un adevarat ritual din ingrijirea de zi cu zi a tenului nostru. Produsele profesioniste care redau frumusetea pielii, diversele produse de machiaj ce ascund, corecteaza si remediaza micile imperfectiuni ale pielii, tratamentele inovatoare si sofisticate cu o mare putere de regenerare a celulelor se bucura din ce in ce mai multe de atentia noastra.

Un efect de hidratare si tonifiere a tenului il au si mastile obtinute prin amestecul smantanei proaspete cu fructe usor acide precum capsuni sau fragi. Sunt ideale in cazul unui ten uscat. Daca doriti ca tenul sa-si recapete supletea si elasticitatea sa naturala, incercati mastile pe baza de urda. Baia cu abur de lapte este recomandata pentru revigorarea si hidratarea tenului sensibil. Atentie insa! Tenul sensibil tolereaza mai greu baile cu abur, asa ca nu abuzati de ele. O baie de abur cu lapte efectuata o data pe luna este mai mult decat suficienta in cadrul acestui tip de ten.

Datorita continutului sau de apa si grasimi, caimacul beneficiaza de proprietati hidratante similare unei crème nutritive dintre cele mai eficiente. Dupa ce obrazul a fost in prealabil demachiat si curatat, aplicati o masca de caimac in care ati adaugat suc de morcovi, ce are un continut bogat de vitamina A. Prin aceasta masca, un ten excesiv de uscat, cu tendinte de descuamare, isi va recapata frumusetea sa anterioara.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Psihologia barbatului Don Juan

Cum am aflat cat sunt de tanara

Minciunile adevarate pe care le spunem la interviu

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.