Setari Cookie-uri

Tesofensina, noul tratament minune al obezitatii

O descoperire accidentala a condus la dezvoltarea unui tratament pentru obezitate despre care cercetatorii sustin ca este de doua ori mai eficient decat cele mai bune medicamente contra obezitatii care se gasesc la acesta ora pe piata.

Desi este privit cu interes de lumea medicala si asteptat cu nerabdare de pacientii obezi, noul medicament, ce va fi lansat pe piata in aproximativ trei ani, este deja un subiect controversat in diferite cercuri de cercetatori si medici. In timp ce unii medici sunt sceptici datorita potentialelor efecte adverse grave ale viitorului tratament pentru obezitate, nutritionistii sunt de parere ca acelasi rezultat s-ar putea obtine doar cu ajutorul dietelor stricte si a exercitiilor fizice regulate.

Sustinatorii medicamentului vad in acesta un tratament revolutionar in domeniul pastilelor de slabit, capabil sa ridice calitatea vietii persoanelor afectate de obezitate si sa reduca riscul bolilor de inima, a diabetului si cancerului in cazul persoanelor cu multe kilograme in plus.

Un articol de Ciprian Chitu

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.