Setari Cookie-uri

Trusa de frumusete pentru Sarbatori

Sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune si, mai mult ca sigur, si tu planuiesti sa pleci intr-o mini-vacanta. Fie ca este vorba de munte, o vizita facuta rudelor sau strainatate, nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj o trusa de infrumusetare rapida! Avand la tine cateva produse esentiale, vei fi frumoasa in orice conditii: pe drum, in hotel si chiar dupa noptile pierdute la petrecerea de Craciun sau Revelion. Iata ce trebuie sa impachetezi, astfel incat sa nu iti incarci inutil bagajul si sa pastrezi mai mult loc pentru rochiile de seara, accesorii si pantofi:

Tratamentul naturist … la pachet!

O varianta naturista, eco, a cremei hidratante pentru utilizari multiple o reprezinta sticluta magica cu… ai ghicit, ulei de masline! Intr-o sticluta de cativa ml, toarna putin ulei de masline – iti va fi tare de folos in momentul in care vei veni cu mainile deshidratate de afara. inainte de culcare, poti incalzi un pic uleiul de masline la cuptorul cu microunde, pentru a-ti masa si hidrata pielea mainilor in profunzime. Crede-ma, nu vei regreta acele 5 minute pe care le vei investi in frumusetea ta! Daca totusi nu esti suficient de “verde” pentru a-ti lua cu tine ulei de masline, poti cel putin sa cumperi din magazinele cu profil naturist o crema hidratanta pe baza de ulei de migdale dulci – aceasta se vinde intr-o cutiuta mica, potrivita unei mini-truse de frumusete pentru vacanta!

Citește și:

Bineinteles, in functie de ritualul tau de ingrijire, dar si de durata calatoriei, iti poti lua cu tine multe alte produse de infrumusetare. Pentru cele mai multe femei insa, cele prezentate mai sus sunt esentiale si, alaturi de make up, suficiente pentru a straluci de Craciun sau Revelion!

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Top tinute pentru Revelion

Stress versus frumusete

Rochii de seara Dior

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.