Setari Cookie-uri

Faimoasele pastile care slabesc miraculos - Forumul Healthy

Felul in care poati avea o silueta de invidiat ramane in continuare un subiect fierbinte de discutie. Cele mai cautate metode sunt acelea comode, care nu implica sport, dureri musculare sau abstinenta de la mancare ori un program strict. Metoda ideala de slabire cautata este cea care ar fi ieftina, sanatoasa, usoara, cu rezultate rapide si care totodata sa nu ne oblige sa tinem un regim strict. Asadar, pastilele de slabit par sa indeplineasca majoritatea caracteristicilor unei metode ideale de slabit, ele avand rezultate rapide, inhiband pofta de mancare si fiind usor de administrat.

Cate persoane care doresc sa slabeasca si-au controlat nivelul de leptina, de cortizol, de estrogen si de alti hormoni ?

Foarte putine, desi este atat de simplu ! Si mai simplu este insa sa spui: mananci 1 bucatica branza si salata de vinete dar, pt. o persoana cu intoleranta la branza aceasta dieta este nesanatoasa iar vinetele sunt interzise la pers. cu artrita reumatoida ! La fel exista persoane cu intoleranta la peste, la porc, la pui, la soia, la gluten ... etc . Spun intoleranta (=sensibilitate alimentara) si nu alergie ! Intoleranta nu da reactii violente, dar exista ! Consumarea alimentelor pt. care avem intoleranta duce la iritatii "in surdina" ale sistemului digestiv - cum ar fi, de ex, sindromul de intestin semipermeabil ce permite raspandirea toxinelor in organism etc.

Eu cred ca o persoana care doreste sa slabeasca PE TERMEN LUNG si sa NU-SI AFECTEZE SANATATEA trebuie sa urmeze o dieta personalizata, care sa tina seama de sensibilitatile alimentare, de profilul nutritional (deficiente vitamine/minerale DAR SI enzime, acizi grasi), de starea sistemului digestiv si, mai ales de TIPUL METABOLIC (cel mai nou tip de clasificare existent in SUA pt. determinarea dietei sanatoase)."

Citește și:

Multumim cititoarelor noastre pentru informatiile oferite, pentru faptul ca ne impartasesc tuturor fragmente importante din experienta personala. Va asteptam in continuare sa discutam despre sanatatea noastra pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.