Daca nu ati aflat deja, Lumeaemica reprezinta un loc cu multe discutii din toate categoriile de interes ale vietii. Aici se intalnesc persoane de taote varstele si discuta ceea ce li se pare mai interesant, cer pareri, dau sfaturi, ajuta, sustin sau critica, vin cu idei noi si incheaga prietenii.

Scotocind printre topicuri curiosi sa vedem ce subiecte mai au oamenii de discutie am descoperit cateva teme interesante la care va invitam sa participati.

Dieta cu care se poate slabi cel mai bine

Da, asa sustine Darkiana: "Dieta disociata simpla

Reteta de slabit:

Aceasta dieta disociata este o dieta ce tine relativ putin (4 zile) si este ideala pentru a pierde din greutate inainte de un eveniment important! Principala caracteristica este consumarea unui singur tip de alimente in fiecare din cele 4 zile.

Ziua 1: fructe (se alege un singur fruct, de exemplu mar, si se consuma in cite cantitati se doreste).

Ziua 2: lactate - un sigur fel dintre branza, lapte sau iaurt, in cantitati la alegere

Ziua 3: cartofi, fierti, fara condimente sau unt.

Ziua 4: carne, slaba, de pui sau vita, nu prajita in ulei.

In urma dietei, daca este tinuta corect, se pot pierde aproximativ 2-2.5 kg si este relativ simplu de tinut. "

Daca dieta cu sare nu vi se pare una interesanta, am citit ca am putea urma o dieta cu... tarate. Cum se tine aceasta dieta? Aflati aici.

Fitnessul, pentru barbati sau femei?

Stim ca sportul ajuta la pierderea surplusului de kilograme si la mentinerea siluetei, dorinta comuna atat femeilor cat si barbatilor. Insa cum ramane cu masa musculara? Barbatilor le vine bine, femeilor insa... mai putin. Este potrivit Fitnessul si pentru femei? Aflati raspunsul la aceste intrebari aici.

Sanatate din natura!

Pentru ca nu mai este un secret efectul binefacator al medicinii naturiste, putem discuta in voie despre tot felul de afectiuni care au printre tratamente si unele naturiste, mai ales cand vine vorba despre frumusete. Putem gasi tot in caest topic si un reflexoterapuet. Vreti sa aflati mai multe? Click aici sau aici.

Va asteptam cu drag si zambet pe

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: