Setari Cookie-uri

Cele mai bune produse naturiste - LEM

Adesea pentru afectiuni usoare, pentru mentinerea frumusetii sau ca adjuvant pentru tratamentele mai agresive apelam la medicina naturista. Se stie deja, demonstrat prin multe studii, ca ceea ce este natural e mult mai compatibil cu organismul uman decat orice alta substanta obtinuta sau prelucrata in laborator, pentru ca organismul nostru a fost conceput sa traiasca in natura, sa armonizeze cu aceasta, avand astfel toate mecanismele sale adaptate perfect interactiunii cu natura. Ca sa dau un exemplu banal, intotdeauna absobrtia vitaminei C din fructe va fi mult mai mare, mai buna decat a Vitaminei C din pastilele ce poarta numele vitaminei. La fel se intampla si in cazul tratamentelor. Daca putem lua o substanta activa care exista in tratamentul curent direct dintr-un produs natural, e bine sa alegem a doua varianta.

Lyndsay Eveline a incercat medicina homeopata, fiind, dupa spusele ei, singura care a ajutat-o in remedierea problemelor de sanatate: "Eu cred ca ceva mai bun decat natura nu exista pe pamant, dar in plus trebuie sa incercam sa o protejam mai mult decat o facem si asta consta in educatia pe care o primim si noi la randul nostru o dam mai departe.
Si eu folosesc numai produse naturiste recomandate de un medic destul de competent ptr. o cefalee cronica si lipsa de oxigenare la creier; nici un medic nu a stiut ce sa mi faca decat sa ma trimita la 9 si a vrut D-zeu sa dau peste un medic care mi-a recomandat homeopatia. Si pot sa va spun ca ajuta destul de mult, nu numai la circulatia sangelui dar si ptr altele. De ex: nu-mi cresteau unghiile-acum da si in plus dorm bine noaptea, nu mai fumez, simt ca traiesc, recomand celor ce au probleme cu circulatia sangelui sa incerce, multumesc!"

Citește și:

Andymilitaru cunoaste un tratament pentru sanatatea si frumusetea dintilor: "Folositi cu incredere gelul de dinti pe baza de aloe vera. Este minunat.eu si sotia il folosim de peste 2 ani. Rezultatele sunt cu mult peste asteptari."

Pentru a citi mai multe sfaturi despre produsele naturiste va invitam sa va alaturati celor de mai sus la aceasta discutie. Multa sanatate!

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.