Setari Cookie-uri

Ajutor, imi cade parul! - LEM

Caderea parului este normala pana la 100 de fire la fiecare spalare si pana in 50 la fiecare periere. Penste aceste limite caderea parului trebuie sa ridice semne de alarma, ceva ii sta obstacol in cresterea si mentinerea sanatatii sale.

Pufita vine cu sfaturi demne de urmat: "Caderea parului la femei poate fi ; hormonal(de la stres) si mergi la un endocrinolog sau o ciuperca si mergi la un dermatolog. In nici un caz sa nu faci vreun tratament 'dupaureche" Dar, daca cineva din familie are calvitie?, atunci inseamna ca'ASTA E....'
Nu schimba samponul , mergi pe un sampon anume compatibil cu parul. din cind in cind fa o masca cu galbenus de ou, dupa ce ai masat bine parul , acopera -l cu o punga de nailon si stai asa o ora, dupa care il clatesti bine, (galbenusul de ou curata parul, nu mai tr. samponat.
Foloseste ceai de urzica, brusture,pelin, mesteacan,nuc.
Cadererea parului mai poate fi si de la expunere exagerata la soare."

Daca ati trecut printr-o experienta similara sau cunoasteti persoane care au suferit de caderea parului si au gasit remedii, va asteptam sa ni le marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Healthy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.