Setari Cookie-uri

Ce trucuri folosesc femeile pentru a scapa de puncte negre? - LEM

Punctele negre reprezinta pentru orice femeie (dar si barbat) o problema. De ce spun aceasta? Fiindca dupa adolescenta incep aceste probleme ale tenului, chisr si mai devreme, ele fiind firesti. Punctele negre se formeaza prin acumularea in canalul excretor al glendelor sebacee a secretiei grasoasa a acestora, secretie care la scurt timp se imbiba cu praf si mizerie, rezultand punctele negre. Chiar daca ati urmat un tratament cosmetic profesional, intreniterea este foarte imprtanta, fiindca acestea, fireste, au tendinta de a se forma din nou, atata vreme cat aceste glande au secretie continua.

Lara sustine ca metoda malaiului chiar face minuni: "In fiecare seara dupa ce te speli pe fata pune intr-o farfurioara putin malai amestecat cu putin sapun lichid. Ai grij sa nu pui prea mult. Te dai cu el pe fata si te freci, apoi te clatesti si te dai cu ceva crema. Malaiul iti va curata tenul si in combinatie cu sapunul lichid iti va face pielea mai fina."

Daca stiti si alte metode care v-au reusit privind inlaturarea punctelor negre va asteptam cu drag sa ni le impartasiti pe Forumul heathy.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.