Produsele naturiste au fost intotdeauna apreciate mai mult decat cele sintetice in domeniile in care prezinta interes. In cosmetica tendinta este de a se apela cat mai mult la natura pentru ca substantele extrase din plante si diversele preparate naturiste sunt mult mai bine tolerate de organism.

Forumului Lumea e mica acele produse naturiste pe care cititoarele le-au incercat si au avut rezultate multumitoare:

Euliamilan ne da un tratament pentru marirea sanilor: "Uleiul de marar are efecte vizibile in cresterea sanilor. Daca il combini si cu ulei de germeni de grau, efectul sporeste si in plus obtii si o catifelare a pielii. Dar ai grija, uleiurile sa fie produse de 2E-prod SRL, ca sa ai garantia ca sunt presate la rece si naturale."

V_Hana a incercat : "Argila Algo luata de la plafar pentru detoxifierea organismului - e f buna, vorbesc din propie experienta; singurul dezavantaj (pentru unele persoane) ar fi ca nu trebuie sa se consume grasimi animale, alcool, cafea solubila, bauturi acidulate ; zaharul, acolo unde este posibil, sa fie inlocuit cu miere; in plus e foarte buna pentru prepararea mastilor."

Slabesteusor ne povesteste despre proprietatile curative ale ceaiului verde: "Ceaiul verde, daca este autentic (esenta de ceai verde), accelereaza arderile, este un tonic excelent, un bun antioxidant. Exista studii care demonstreaza calitatile ceaiului verde in protectia anticancer. Eu consum o varianta de ceai verde ca inlocuitor de cafea (sint hipotensiva), energizant si antiimbatrinire. Super efect,consum de 8 ani si am rezultate la analizele f. bune."

Mirella25 prefera decocturile de plante: "Ce este mai bun si ma sanatos pentru organism decat un decoct, un macerat, sau, o infuzie din plante? Farmacia Domnului sunt plantele. Cate boli se trateaza cu medicamente si cate se trateaza cu plante??? Ia ganditi-va si incercati sa gasiti raspunsul cel mai potrivit."

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: