Setari Cookie-uri

7 Tratamente NATURISTE care combat HEMOROIZII

Hemoroizii afecteza multe persoane, atat tineri, cat si adulti sau chiar persoane aflate la varsta a treia. Va sugeram o serie de tratamente naturiste care amelioreaza sau chiar combat hemoroizii, oferind pacientilor confortul pe care si-l doresc.

Dacia plant fibre

Dacia plant fibre

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Fibre
fibre naturale de la dacia plant; este recomandat in curele de slabire, pentru reducerea apetitului alimentar excesiv, in constipatie, tulburari de tranzit intestinal, colon iritabil, reduce incidenta hemoroizilor si a fisurilor anale
Produsul FIBRE este un produs original unic prin continutul sau de peste 80% fibre vegetale obtinute din principalele surse naturale: cereale, fructe si legume, precum si din semintele de in si de psyllium. Prin continutul sau ridicat in celuloza, hemiceluloza, mucilagii si pectine, produsul FIBRE actioneaza eficient pe doua directii principale:
1. normalizarea activitatii intestinale - mai ales prin eliminarea constipatiei
2. reglarea ponderala - produsul FIBRE prezinta un aport caloric redus si, in acelasi timp, creeaza o stare de satietate care determina reducerea cantitatii de alimente consumate. Slabirea se poate produce astfel mult mai usor, fara disconfortul creat de apetitul mare nesatisfacut.
Consumul unei cantitati suficient de mari de fibre vegetale de calitate determina, in plus, numeroase alte efecte pozitive in intregul organism. Pe termen lung, el ajuta la prevenirea aterosclerozei si a afectiunilor cardiovasculare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.