Setari Cookie-uri

Inovator: Cum tratezi CIUPERCA PICIORULUI

Onicomicoza sau boala cauzata de infectia fungica a unghiei afecteaza intre 3-9% din populatia planetei.

Cum functioneaza?

Datorita tehnologiei avansate, laserul incalzeste unghia si patul unghial pana la un punct la care sporii fungului sunt distrusi, in timp ce temperatura atinge punctul critic, intr-o maniera eficienta, confortabila, dar mai ales sigura. In plus, terapia cu laser nu are efecte secundare, cum sunt cele asociate cu terapia medicamentoasa si nu afecteaza unghiile si tesuturile din jurul lor.

De cate sedinte este nevoie?

Durata unei sedinte este de aproximatic 15-20 de minute pentru toate cele 10 degete de la picioare. In majoritatea cazurilor, ciuperca este eliminata dupa cel mult trei sedinte.

Unghiile picioarelor sunt cel mai frecvent afectate de onicomicoza, crescand aproximativ 1 mm pe luna. Asadar, pentru a putea elimina unghia bolnava si a obtine o unghie sanatoasa complet noua avem nevoie de rabdare. Patul unghial masoara 8 mm asta echivaland cu 8 luni de asteptare”, a mai adaugat dr. Iftimie.

Citește și:

De asemenea, pentru a evita reinfectarea este foarte importanta fierberea sau dezinfectarea ciorapilor si aruncarea incaltamintii, deoarece sporii ramasi in tesaturi si materiale favorizeaza recidivarea ciupercii.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.