Setari Cookie-uri

3 tratamente anticelulita cu ceai verde

Celulita este un mare inamic al frumusetii pielii si corpului, stricand aspectul fin si neted al pielii precum si forma, contururile corpului. Pentru a intelege mai bine cum putem indeparta celulita trebuie mai intai sa intelegem cum se formeaza aceasta si care sunt cauzele ei pentru a le elimina.

2. Ceai verde si iedera

Datorita proprietatilor sale curative, antiiritante, antiseptice, iedera este o planta des folosita ca remediu anticelulitic. Se folosesc comprese caldute inmuiate in decoct de iedera si ceai verde concentrat la un interval de aproximativ patru ore.
Pentru a prepara decoctul de iedera sunt necesare circa 300 de grame de planta uscata, care se marunteste bine si apoi se pune la fiert in 1,5l de apa. Apa se fierbe la foc mic timp de doua ore. Apoi se lasa la racit acoperindu-se vasul cu un capac, iar cand decoctul a ajuns la o temperatura suportabila pentru piele, acesta se strecoara, se amesteca cu ceai verde concentrat in proportii egale si se inmoaie compresele deja pregatite. Acestea se aplica pe coapse, solduri, acolo unde celulita este prezenta si se mentin jumatate de ora.

3. Impachetari cu ceai verde si alge marine

Citește și:

Ceaiul verde prezinta numerose principii active energizante, antioxidante si de drenare. Acesta contine teofilina, o substanta asemanatoare cafeinei din curele de slabire, polifenoli cu rol antioxidant si mobilizant al grasimilor, flavonoizi cu rol antiimbatranire. Algele marine au rolul de a declansa lipoliza si de drenare. Impachetarile se incep cu algele marine care se intind pe piele amestecate cu vitamina A si E (5 picaturi de vitamina A si doua fiole de vitamina E) si se mentin jumatate de ora, ca apoi sa se faca comprese cu ceai verde concentrat (de 3-4 ori mai mare concentratia decat scrie pe prospect – aproximativ 4-8 plicuri la o cana) care se mentin tot jumatate de ora. Principiile acestui tratament continua sa actioneze ore in sir de la aplicare, de aceea nu se recomanda dusul dupa aplicarea lor decat dupa 2 ore.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.