Setari Cookie-uri

Elixir de sanatate cu Laptisor de Matca

Laptisorul de matca este o licoare pretioasa sanatatii, fiind secretata intre cea de-a sasea si a zecea zi de catre albine, fiind folosita in hranirea larvelor, avand rolul unul lapte matern pentru acestea.

Laptisorul de matca este o licoare pretioasa sanatatii, fiind secretata intre cea de-a sasea si a zecea zi de catre albine, fiind folosita in hranirea larvelor, avand rolul unui lapte matern pentru acestea.

laptisor de matca Ce contine Laptisorul de matca?


Laptisorul de matca are un continut deosebit de bogat in substante active, organice si anorganice, continand aproximativ 20 de aminoacizi foarte utili organismului, vitamine din complexul B, vitamina C, A, E, K, minerale (fosfor, calciu, potasiu, siliciu, sulf, fier, cupru), actilcolina, piridoxina (combate anemia), acid pantotenic (foarte util in combaterea stresului si a oboselii), dar si substante active antioxidante, anticancerigene si antibiotice.

Laptisorul de matca – elixir al sanatatii


Beneficiile Laptisorului de matca sunt miraculoase, indicate fiind doua cure pe an de cate 30 de zile daca se consuma in stare naturala pura sau sub forma de capsule ori cure de 10 zile daca se consuma sub forma de fiole. Curele sunt indicate primavara si toamna si doza de laptisor de matca se ia cu o jumatate de ora inaintea unei mese principale.

In privinta beneficiilor pe care Laptisorul de matca le aduce asupra sanatatii au fost facute numeroase studii, observandu-se o contributie foarte importanta in preventia dar si tratamentul unor boli neuro-psihice, cum ar fi de exemplu boala Alzheimer.

Alte beneficii ale Laptisorului de matca:

- Este un foarte bun tonic cerebral;
- Prezinta proprietati anticancerigene;
- Combate simptomele stresului organic si hormonal, regleaza hormonii de stres;
- Reduce oboseala, fiind folosit ca adjuvant in tratarea sindromului de oboseala cronica;
- Intareste sistemul imunitar;
- Este folosit in tratamentul sterilitatii, frigiditatii dar si al altor tulburari sexuale;
- Previne si trateaza anemia si deficitul de calciu;
- Previne astenia, mai ales in sezonul primaverii;
- Este un foarte bun energizant;
- Este util in perioada de convalescenta si postoperatoriu, sporind regenerarea organismului;
- Amelioreaza simptomatologia unor tulburari psihice ca depresie, anxietate, atacuri de panica;
- Este indicat in perioadele de efort fizic si intelectual intens (sportivi de performanta in perioada olipiadelor si concursurilor, elevi/studenti in perioada examenelor);
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.