Forta sanatatii, uleiul din ficat de rechin

Forta sanatatii, uleiul din ficat de rechin
Kudika
30 Decembrie 2010

Nimic nu este mai neplacut decat sa fii bolnav. Si mai ales acum in sezonul rece cand cu greu scapi de amenintarea racelilor si a gripei. E greu sa lupti cu virozele.

Comunicat de presa

Nimic nu este mai neplacut decat sa fii bolnav. Si mai ales acum in sezonul rece cand cu greu scapi de amenintarea racelilor si a gripei.

ficat de rechinE greu sa lupti cu virozele. Vaccinurile nu sunt nici ele recomandate. In primele luni de viata copiii sunt aparati in mare masura de laptele matern. Nu e un mit. E o realitate. Laptele matern contine alcoxigliceroli, substante care cresc imunitatea. Sistemul imunitar reprezinta sistemul de aparare al organismului fata de orice fel de agresori, virusi, microbi etc. Din fericire pentru noi, alcoxiglicerolii, acesti stimulatori ai imunitatii, se gasesc intr-o concentratie foarte mare in uleiul de ficat de rechin.

Este un lucru pe care cercetatorii l-au descoperit in ultimii ani. Medicina traditionala a popoarelor nordice nu stia de alcoxigliceroli, dar stia deja din timpuri stravechi faptul ca produsele obtinute din ficatul de rechin reprezinta remedii sigure impotriva ranilor si a diferitelor boli si in primul rand impotriva racelilor, gripei si oboselii cronice.

Aceasta traditie este foarte puternica in Islanda. In plus, aici, deja de mult timp, pentru extragerea uleiului de ficat de rechin a fost pusa la punct o tehnologie moderna care ne permite astazi sa beneficiem de acest adevarat elixir de sanatate, in mod simplu, comod si extrem de eficace.

Capsulele cu ulei din ficat de rechin ne stau la dispozitie in orice farmacie. Ele ne imbunatatesc in mod natural starea de sanatate, vitalitatea si imunitatea. Spre deosebire de majoritatea medicamentelor, care risca sa ne faca mai mult rau decat bine, uleiul din ficat de rechin este un produs absolut natural capabil sa ne apere nu numai de raceala si gripa, ci, in egala masura, de nenumarate alte boli si de complicatiile acestora.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri