Setari Cookie-uri

Pierderea apetitului sexual - Tratamente naturiste

Nivelul dorintei sexuale, numit si libido, se schimba de-a lungul vietii sub influenta factorilor emotionbali si fizici. Printre ei se numara oboseala, stresul, boala, nasterea si relatia intre parteneri. Terapiile naturale va pot fi de ajutor, imbunatatindu-va starea generala de sanatate ca sa va simtiti in forma.

Tratament

Aromaterapie
: Uleiul de ylang ylang si cel de serlai favorizeaza relaxarea si senzualitatea . Uleiul de trandafir este in mod traditional este asociat cu cresterea dorintei sexuale.
  • Pentru a reinstaura calmul si armonia puneti un amestec din cate 4 picaturi de ulei de ylang ylang si de sarlai sau de ulei de lemn de santal si de geraniu intr-un vaporizator sau folositi 4 picaturi numai de ulei de trandafir. Sau pulverizati pe asternut cateva picaturi de uleiuri speciale.
  • Adaugati cate 2 picaturi de ulei de ylang ylang si de serlai si 3 picaturi de ulei de geraniu in 2 1/2 lingurite de ulei de migdale dulci sau alt ulei vegetal presat la rece si folositi amestecul pentru a masa spatele, picioarele si abdomenul partenerului.
  • Evitati fumatul si nu consumati prea mult alcool, caci ambele pot reduce libidoul.

Fitoterapie : Anumite ceaiuri sau tincturi din plante pot fi de folos.
  • Femeile ar trebui sa bea seara o cana cu ceai din frunze de zmeur sau sa ia cateva picaturi de tinctura din frunze de zmeur intr-o jumatate de cana de apa.
  • Pentru a ajuta la relaxare, barbatii si femeile pot bea zilnic o cana cu ceai dintr-o planta calmanta, ca musetelul sau verbina.

Dieta: O dieta saraca este probabil responsabila pentru apetitul sexual scazut al multor persoane.
  • Mancati alimente bogate in vitaminele


Institut: www.terapiam.ro

Sursa: Psiholife.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.