Setari Cookie-uri

Secret de intinerire: acai berry

Avandu-si originea in padurea tropicala amazoniana, fructul acai berry este o baca violet extraordinar de speciala. Desi este de dimensiuni reduse, impactul sau asupra sanatatii organismului este imens. Adaugand acai berry in dieta dumneavoastra zilnica va veti simti mai tinere, mai frumoase si mai suple.

Energizati-va!

In ziua de astazi este greu sa nu depindem de cafea, bauturi energizante si sucuri acidulate care sa ne tina active pe toata perioada zilei. De asemenea, stim ca acestea nu sunt deloc sanatoase pentru organismul nostru si ca energia pe care ne-o ofera nu este una naturala si de durata. Din fericire, acai berry este o alternativa nu doar sanatoasa, ci si gustoasa.

Acai berry este arma secreta a atletilor brazilieni, recunoscuti pentru energia lor nelimitata. Daca acesta ii poate ajuta pe atleti sa treaca de o competitie acerba, sigur va va ajuta si pe dumneavoastra sa faceti fata unei zile agitate.

Aratati si simtiti-va mai tinere!

Dintre toate alimentele, acai berry contine cei mai multi antioxidanti, fapt ce inseamna ca va ajuta sa va mentineti mai tinere, atat la exterior, cat si in interior. Antioxidantii sunt elementul cheie in stoparea imbatranirii celulelor din corpul uman.

Citește și:

Unul dintre primele lucruri observate de persoanele care si-au introdus in dieta fructul brazilian este ca parul si pielea lor au inceput sa arate mai bine si mai sanatoase, iar ele se simteau mai active si mai pline de energie.

Localnicii brazilieni au denumit acai berry si “viagra amazoniana” datorita abilitatii acestuia de a creste libidoul.

Acai este de asemenea o sursa excelenta de acizi grasi care au un efect benefic asupra activitatii cognitive ce se diminueaza o data cu varsta.

Pierdeti in greutate intr-un mod sanatos!

Combinatia unica de acizi grasi, fibre, aminoacizi si antioxidanti fac din acai berry suplimentul nutritiv excelent pentru pierderea in greutate. S-a demonstrat ca elementele acestui fruct accelereaza metabolismul, inhiba pofta de mancare si previn acumularea de grasimi din sange prin controlul tensiunii arteriale. Continutul ridicat de fibre mentine senzatia de satietate pentru o perioada mai indelungata si in acelasi timp regleaza sistemul digestiv pentru a functiona optim.

Citește și:

Preveniti bolile de inima, diabetul si cancerul

Un studiu recent efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Florida a aratat faptul ca acai berry “forteaza” celulele care cauzeaza leucemia sa se “autodistruga”.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.