Setari Cookie-uri

Metode naturiste ca sa previi anemia

Anemia este o afectiune care apare atunci cand hemoglobina, molecula ce se gaseste in globulele rosii din sange sufera modificari la nivel calitativ sau cantitativ. Hemoglobina este cea care transporta oxigenul de la plamani catre tesuturi si organe, astfel ca diminuarea cantitatii acestor molecule prezente in globulele rosii reduce si cantitatea de oxigen prezent la nivelul organelor, cauzand anemia.

Remediile naturiste –eficiente in tratatea anemiilor, fara reactii adverse



Fitoterapia, utilizata in scop terapeutic, are o vechime de mii de ani si o eficienta dovedita. Terapia in cazul anemiei consta in construirea moleculelor din globulele rosii, numite hemoglobine.


Fructele de Acai si Noni
inlatura oboseala si astenia provocate de anemie

Fructele de Acai ce cresc doar pe palmierii din Florida sunt adevarate surse naturale de inlaturare a anemiei. Continutul de vitamine B si oligoelemente, intre care Potasiu si Fier, ajuta la functionarea optima a organismului.

Noni, este un fruct originar din sud-estul Asiei, bogat in vitamine si minerale, precum Vitamina C, Vitamina A si Fier, cu un efect puternic energizant si regenerant.

Fitocomplexul din capsulele Extracte Esentiale ajuta construirea globulelor rosii necesare organismului, pentru a transporta cantitatea de oxigen necesara catre organe, astfel incat previne aparitia anemiei si a altor afectiuni determinate de lipsa acestor vitamine si minerale. Eficacitatea plantelor medicinale precum Noni si Acai este data de calitatea si cantitatea componentilor bioactivi pe care acestea le contin.

Alaturi de extractul de fructe de Acai si Noni, capsulele de Extracte Esentiale contin si extract de Rodie, Mangostan si Goji.

Tratamentul cu capsule Extracte Esentiale consta in administrarea a cate 1-2 capsule, de doua ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Durata unei cure este de minim 3 luni, cu pauza o luna de zile dupa 3 luni. Pretul de depozit al unui flacon este de 89 Lei si poate fi achizitionat de pe site-ul Bio Elemente.
Asocierea tratamentului cu o alimentatie sanatoasa poate favoriza vindecarea si imbunatatirea starii de sanatate generale.


Comunicat de presa

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.