Goji are proprietati cu totul remarcabile. Potrivit celor mai recente studii, Goji este fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti. Datorita continutului foarte ridicat de vitamine, minerale, Goji mentine si intareste sistemul imunitar.


Denumit si fructul longevitatii, Goji este considerat, pe buna dreptate, o veritabila comoara a naturii. De mii de ani, Goji ocupa un loc de cinste in medicina traditionala chineza, iar astazi este supranumit superfructul. Va puteti convinge de efectele sale uimitoare incercand fructele de Goji!

Goji, fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti

Goji are proprietati cu totul remarcabile. Potrivit celor mai recente studii, Goji este fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti. Datorita continutului foarte ridicat de vitamine, minerale si alte substante vitale, Goji mentine si intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie al organismului si ajuta la mentinerea sanatatii. Goji, fructul de Goji

Ce influenta au emotiile asupra sistemului imunitar?

Fructele de Goji contin mai multa vitamina C decat citricele si sunt o sursa pretioasa de vitamine precum A, B1, B2, B6 si E. In plus, Goji contine aminoacizi si o gama larga de carotenoizi cu efect puternic antioxidant si de fotoprotectie solara, printre care betacarotenul si luteina.

Efectele benefice ale fructelor de Goji sunt multiple: ajuta inima sa functioneze la parametri optimi si regleaza tensiunea arteriala, contribuie la mentinerea unui sistem nervos sanatos, scad nivelul de colesterol, ajuta la mentinerea nivelului normal al glicemiei, cresc nivelul de energie al organismului, sprijina procesele hepatice si renale, intaresc oasele si ligamentele.

De asemenea, fructele de Goji apara pielea impotriva radiatiilor solare, mentin greutatea corporala normala, au efect de intinerire si confera longevitate.

Beneficiile postului: Ciclurile de repaus alimentar pot reseta sistemul imunitar
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: