Setari Cookie-uri

Detoxifierea de primavara - ceaiuri si complexe naturale de plante

Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu in corpul uman si realizeaza transformarea, la nivelul ficatului, a unui produs toxic existent in organism in altele mai putin toxice.

Ceaiul CURATAREA SANGELUI (lipicioasa, radacina de brusture, coada soricelului, papadie, sanziene, ventrilica, frunze de nuc, rocoina, fumarita), este recomandat in cure de detoxifiere, in cazul afectiunilor cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoza, psoriazis), guta, intoxicatii cronice (medicamente, alcool).


Ceaiul ORGANISM PURIFICAT are efect detoxifiant si depurativ (elimina deseurile metabolice acumulate in organism). Este recomandat in cure periodice de dezintoxicare si in special dupa unele abuzuri (exces de cafea, alcool, carne, alimente cu E-uri, mese copioase).


Ceaiul PURIFICAREA ORGANISMULUI favorizeaza eliminarea toxinelor asigurand in acelasi timp si hidratarea organismului. Acest ceai poate fi consumat de catre copii peste 6 ani, 1-2 cani pe zi, iar adulti 3-4 cani pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 6-8 saptamani iar pretul este de 3.5 lei.

Curatarea colonului



Detoxifierea colonului este o necesitate a omului modern. 90% dintre bolile cronice se datoreaza unei disfunctionalitati a colonului, avertizeaza Societatea Regala de Medicina din Anglia.


Ceaiul CURATAREA COLONULUI ( senna, volbura, ceai verde, fructe soc, radacina de nalba, fructe de coriandru si de cardamom, rizomi de revent), are efect de eliminare a toxinelor si de curatare a colonului prin stimularea peristaltismului intestinal fiind recomandat in cure de detoxifiere si constipatie. Pretul este 5.3 lei.

Curatarea ficatului



Ceaiul PROTECTOR HEPATIC este recomandat pentru cure de detoxifiere hepatica, pentru stimularea si imbunatatirea functiei hepatice. Plantele din compozitia sa protejeaza ficatul de agentii hepatotoxici, au efect detoxifiant (elimina deseurile metabolice acumulate in organism), stimuleaza secretia biliara si eliminarea bilei in intestin si stimuleaza arderea grasimilor la nivelul ficatului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.