Setari Cookie-uri

Combate naturist varicele cu coenzima Q10

Varicele reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale venelor, pe care doamnele si domnisoarele le considera inestetice, dar si dureroase. Inainte de aparitia inestetica a vinisoarelor pe picioare, simptomele bolii varicoase sunt reprezentate de cele mai multe ori de oboseala a picioarelor si senzatia de greutate.

Remediile naturiste ajuta la tratarea varicelor

Cum evitam aparitia varicelor?

Specialistii in tratarea varicelor spun ca mostenirea genetica este cauza principala care duce la aparitia varicelor, dar ca exista si cativa factori care pot influenta dezvoltarea afectiunii. Incaltamintea inadecvata, statul inpicioare foarte multe ore, sau chiar statul picior peste picior blocheaza circulatia normala a sangelui, care in timp duce la dezvoltarea bolii varicoase. Remediile naturiste ce au la baza Coenzima Q10 incetinesc dezvoltarea varicelor, si redau circulatii sangvine corespunzatoare.

Studiile efectuate in Universitatea din Helsinki au arata ca lipsa antioxidantilor in organism duce la secatuirea organismului de putere si de energie, cu efect direct asupra muschilor si implicit asupra circulatiei sanguine. Remediile naturiste ajuta la tratarea varicelor

Desi Coenzima Q10 este produsa de organism, odata cu inaintarea in varsta cantitatea scade. Femeile peste 40 de ani sunt cele mai expuse la aparitia varicelor, dar majoritatea medicilor dau o incidenta de aparitie a bolii varicoase si la femeile cu varste intre 20-40 de ani, datorita pantofilor cu toc si a unui stil de viata stresant in aceasta perioada din viata.

Citește și:

Informatii oferite de Bio Elemente

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.