Setari Cookie-uri

8 Ceaiuri medicinale care te slabesc

Ceaiuri medicinale pentru slabire: Din batrani sunt cunoscute beneficiile ceiaurilor asupra sanatatii dar parca mereu le trecem cu vederea. Stiati ca ceaiurile pot preveni accidentele vasculare, pot reduce nivelul colesterolului, pot regla nivelul zaharului din sange si ca pot accelera procesul de ardere a grasimilor? Descopera 8 ceaiuri medicinale care ajuta la slabit.

8 Ceaiuri medicinale pentru slabire

ceaiul verde te slabeste Ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, detoxifiante, de reducere a colesterolului si de stimulare a metabolismului, accelerand procesul de ardere a grasimilor din organism.

Foarte multe femei inlocuiesc cafeau de dimineata cu ceaiul verde sau il folosesc pe acesta din urma in curele de slabire. Pentru a obtine efectele dorite, se beau zilnic cate 2 cani de ceai verde care se realizeaza prin infuzia unei linguri de ceai la o cana de apa.

Sursa foto: sxc.hu

Iti recomandam sa citesti si:

Legenda canii cu ceai

Silueta si sanatate cu ceai negru

Ceaiul care ne protejeaza ovarele

Ceaiul verde - istorie si beneficii

Ceaiul verde, elixir pentru nutritie si frumusete

Ceai negru

Ceaiul negru are proprietati asemanatoare cu cele ale ceaiului verde: este puternic antioxidant, stimuleaza metabolismul si ajuta organismul in procesul de ardere a grasimilor.

Citește și:

De asemenea, s-a constatat ca un consum regulat de ceai negru poate avea ca afect reducerea nivelului de zahar din sange datorita anumitor substante pe care acesta le contine.

Se beau doua cani de ceai negru pe zi, dimineata si la pranz.

Sursa foto: sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.