Setari Cookie-uri

Farmacia lui Dumnezeu: Alimente care se aseamana organelor

Natura este PERFECTA! Cititi despre cele mai cunoscute asemanari dintre alimente si organele umane, dar si despre efectele lor benefice asupra organului respectiv!

In structura plamanilor nostri regasim anumite formatiuni numite alveole ce permit oxigenului sa treaca de la plamani in sange si seamana izbitor ca forma cu ciorchinele de strugure. Cercetatorii au aratat ca o dieta ce include struguri proaspeti poate reduce considerabil riscul de emfizem pulmonar, o afectiune difuza a plamanilor. Mai mult, se pare ca semintele de struguri contin o anumita substanta, numita proantocianidina, cu rol important in combaterea radicalilor liberi si in reducerea severitatii astmului alergic.

In plus, strugurii atarna intr-un ciorchine ce imita forma inimii, iar fiecare boaba de strugure seamana izbitor cu o celula de sange. Deloc coincidenta si nu intamplator, strugurii reprezinta hrana ideala pentru inima si sange, contribuind la vitalizarea lor.

Ghimbirul seamana izbitor de mult cu stomacul uman, iar ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca unul din beneficiile sale cele mai mare este acela de a ajuta digestia. Remediu pentru raul de miscare, ghimbirul este utilizat de peste 2000 de ani in medicina traditionala chinezeasca pentru a scapa de greata si a calma durerile de stomac.

Citește și:

Foto 1: wikipedia / Foto 2: Sxc.hu

Citeste si despre alte alimente din Farmacia lui Dumneziu in articolul sursa: UIMITOR si de dat mai departe: Farmacia lui Dumnezeu in cele 25 de Alimente ale omului! by Garbo.ro

Iti recomandam sa citesti si:

De stiut: 10 alimente cu cele mai putine calorii!

ACESTEA sunt cele 5 Obiceiuri alimentare Negative care duc la diabet!

10 Alimente cu efecte remarcabile in sanatatea intima a femeii

Curcubeul Vaginului: Ghidul intim complet al femeii

15 sfaturi si 8 Alimente care previn CANCERUL

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.