Setari Cookie-uri

Berea - aur pentru sanatate si frumusete

Povestea berii incepe in Egiptul antic si in Mesopotamia, iar, in prezent, este cea mai populara bautura alcoolica, in intreaga lume. Ceea ce multi dintre noi nu stiu este faptul ca, daca este consumata in cantitati reduse, aceasta are foarte multe beneficii asupra propriei sanatati.

Beneficii bere Povestea berii incepe in Egiptul antic si in Mesopotamia, iar, in prezent, este cea mai populara bautura alcoolica, in intreaga lume. Ceea ce multi dintre noi nu stiu este faptul ca, daca este consumata in cantitati reduse, aceasta are foarte multe beneficii asupra propriei noastre sanatati.

In primul rand, doctorii o recomanda pentru intarirea tonusului. Aceasta contine vitamina B, care ne ajuta sa ne mentinem o piele sanatoasa, un tonus muscular adecvat, combate bolile cardiovasculare si intareste sistemul imunitar. Intrucat nu contine grasimi, berea poate preveni formarea cheagurilor de sange.

Unele studii au aratat faptul ca aceasta bautura ajuta la intarirea sistemului osos, in special in cazul barbatilor. Chiar daca este saraca in calciu, aceasta contine o substanta ce previne degradarea oaselor si, implicit, osteoporoza.

Pe de alta parte, berea este bogata in antioxidanti, ce provin din hameiul si maltul din care aceasta este compusa. Acesti antioxidanti previn aparitia cancerului. Un consum moderat de bere imbunatateste memoria si, mai mult de atat, previne formarea pietrelor la rinichi, riscul aparitiei acestora fiind diminuat cu peste 40%.

Poti folosi berea si pentru a te imbaia. Adauga in cada cu apa o sticla de bere, iar pielea ta va deveni mai catifelata. Nu iti face probleme in privinta mirosului: contrar asteptarilor, vei mirosi a paine proaspata, datorita drojdiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.