Setari Cookie-uri

Raceala sau Gripa? Trateaza-te Homeopat

Virozele respiratorii, raceala si gripa sunt afectiuni care apar frecvent in anotimpul rece. Insa pot la fel de bine sa apara si in sezonul cald.

Totodata, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu a subliniat faptul ca mai pot fi administrate si alte remedii homeopatice, care sunt diferite daca bolnavul are un inceput de febra sau daca aceasta deja s-a instalat. Mai exact, “in cazul in care se instaleaza febra, un remediu suveran care completeaza in mod exceptional Oscillococcinum este Aconitum”, recomanda prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu.

In aceste conditii boala stopeaza si nu mai evolueaza. Mai mult decat atat, doctorul docent in stiinte medicale, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, considera ca tratamentul homeopatic ar trebui sa fie regula de tratament pentru majoritatea oamenilor care nu intra in categoria celor cu imunodepresie.

Oscillococcinum este un preparat homeopatic produs de Laboratoarele Boiron. Preparatul este recomandat in starile gripale, se administreaza lingual sau sublingual si poate fi eliberat fara prescriptie medicala.

Citește și:

Comunicatemedicale.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.