Setari Cookie-uri

Homeopatia stimuleaza imunitatea

Tratamentele imunostimulatoare nu sunt recomandate tuturor, ci doar persoanelor cu deficiente. Motivul este simplu: la o persoana sanatoasa imunostimularea efectuata in exces poate avea ca rezultat slabirea sistemului imunitar. Cu toate acestea, tratamentele imunostimulatoare au fost si sunt inca intelese gresit de pacienti.

“Imunostimularea se poate face nespecific, adica pentru orice agresor extern, fie el virus sau microb. De regula, imunostimularea nespecifica se face cu produse vegetale. In ceea ce priveste imunostimularea specifica aceasta se face prin vaccinuri preparate din tulpinile de virusuri sau de microbi izolati.”

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron sunt elaborate dupa metode farmaceutice riguroase si aplicand intreaga tehnologie moderna existenta, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agentia Nationala a Medicamentului, in urma unor testari specifice, si inregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc.

Comunicatemedicale.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.