Setari Cookie-uri

Semintele de chimen - mana cereasca pentru insomniaci

Pentru insomniaci, semintele de chimen reprezinta o mana cereasca. Acestea vor aduce celui care le consuma un somn linistit, detinand un efect calmant.

Comunicat de presa

Chimenul este utilizat inca din cele mai indepartate vremuri, fiind considerat extrem de benefic pentru sanatatea organismului nostru. Daca inca nu sunteti familiarizati cu beneficiile semintelor de chimen asupra sanatatii, va prezentam aici cateva dintre ele.

chimen, seminte de chimen

Foto Seminte de Chimen_Shutterstock

Aceasta planta traditionala, chimenul, este cunoscuta pentru avantajele sale pentru sanatate sale de zeci de ani. Pentru insomniaci, semintele de chimen reprezinta o mana cereasca. Acestea vor aduce celui care le consuma un somn linistit, detinand un efect calmant.

Chimenul este benefic pentru digestie, fiind util pentru tulburarile digestive, deoarece uleiul esential din seminte activeaza glandele salivare. De asemenea, timolul, prezent si el in semintele de chimen, sprijina o digestie lenta, ajutand organismul impotriva arsurilor.

Citește și:

Chimenul amelioreaza greturile de dimineata, asa ca aceste seminte sunt minunate pentru femeile insarcinate. Ele trebuie sa con suma chimenul, in acest caz, sub forma de ceai. Acesta se prepara dintr-o lingurita de seminte de chimen pusa intr-un pahar de apa. Acest ceai poate fi folosit si de persoanele care au greuturi dimineata din cauza unor boli sau a anumitor tratamente pe care le urmeaza.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.