Setari Cookie-uri

Piersicile - Fructele Vietii -Top 10 beneficii miraculoase!

'Merele persane' sunt atat de sanatoase incat par a fi desprinse direct din pomul vietii indelungate. Descoperiti beneficiile extraordinare ale acestor delicioase fructe cu origini exotice!

Multi medici nutritionisti recomanda piersicile in dieta. Gratie continutului scazut de calorii, piersicile contribuie la scaderea in greutate. Zemoase, dulci (datorita zaharurilor) si delicioase, suplinind cu usurinta o portie de desert, piersicile au numai 68 de calorii, 0 grasimi saturate, 0 colesterol. Mai nou, cercetatorii sustin ca piersicile ajuta la prevenirea obezitatii, una din cauzele majore ale bolilor de inima si a diabetului. Conform unui studiu efectuat recent in California, compusii fenolici care se gasesc in piersica au proprietati antiobezitate.

Foto Fructe Piersici_Shutterstock

Totodata, gratie continutului lor ridicat de fibre si potasiu, piersicile contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Potasiul pe care il contin le face sa fie recomandate pentru mentinerea sanatatii rinichilor. O piersica mare furnizeaza 333 mg de potasiu. Potasiul este esential in mentinerea unei presiuni arteriale normale si in reglarea cantitatii de lichid intracelular. Institutul de medicina recomanda adultilor consumul a 4700 de miligrame de potasiu pe zi.[...[

Citește și:

More: Beneficiile piersicilor pentru sanatate by Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.