Setari Cookie-uri

Uleiul de canepa - balsamul natural perfect pentru un par mai stralucitor si mai bogat

Nutritiv, regenerant si revitalizant, tratamentul cu ulei de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului. Folosit cu regularitate, o data pe saptamana, uleiul de canepa hraneste in profunzime si netezeste parul, oferindu-i elasticitatea si volumul pe care ti le-ai dorit intotdeauna!

Stimularea cresterii parului

Uleiul de canepa contine acizi grasi polinesaturati omega 6 si omega 3, proteine si fibre insolubile intr-o concentratie ideala, necesara pielii, si stimuleaza astfel cresterea parului, dar si mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare.

Intarirea firului de par

Omega 6, element aflat intr-o concentratie ideala in uleiul de canepa, este un element binecunoscut pentru capacitatea sa de a imbunatati cresterea parului, de a-l hrani si de a restabili nivelul ideal de cheratina, astfel incat firul de par sa creasca mai gros si mai puternic. Astfel, folosit periodic, tratamentul cu ulei de canepa ajuta la repararea celulelor deteriorate ale parului, il consolideaza in interior si il ajuta sa arate bine la exterior.

Uleiul de canapa Canah foloseste toate beneficiile canepei pentru a crea uleiul presat la rece din seminte de canepa certificate ecologic, ideal pentru a fi folosit saptamanal in tratamentul de ingrijire a parului.

Citește și:

Cunoscut ca fiind "uleiul perfect echilibrat al naturii" datorita continutului ridicat de acizi grasi nesaturati si a raportului ideal intre Omega 6 si Omega 3, acesta raspunde cerintelor oricarei persoane care isi doreste sa aiba un par frumos, sanatos si perfect hidratat. Ingrijirea optima este atinsa cu ajutorul mineralelor prezente in uleiul de canepa, care alaturi de antioxidantii naturali prezenti intaresc firul de par si repara membrana celulara deteriorata a acestuia.

Uleiul Canah se gaseste pe www.canah.com, Plafar, DM si majoritatea magazinelor de tip plafar. Pretul este de 32 lei (sticla 250 ml).

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.