Setari Cookie-uri

10 Ceaiuri medicinale si tonice pentru FICAT

Protejeaza-ti ficatul si vezica biliara utilizand amestecuri de plante medicinale - ceaiuri medicinale pentru ficat. Energizeaza si detoxifica organismul!

LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector

LiverHelp este un protector hepatic, biliar si detoxifiant, obtinut din amestec de plante medicinale specifice. LiverHelp este indicat ca adjuvant in ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare, digestive, ca protector al ficatului de actiunea distructiva a unor toxine puternice. Datorita efectelor antioxidante ale silimarinei naturale continuta de armurariu, denumit popular si „salvatorul ficatului“, LiverHelp ajuta la protectia lipoperoxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de regenerare a tesutului hepatic, ajuta la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei.
Poate fi util ca agent de refacere a celulei hepatice aflata deja in distructie, in ciroze si insuficiente hepatice. In urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune pentru sanatatea ficatului, a cailor biliare, stimuland secretia biliara si reducand riscul de aparitie a calculilor biliari. Adjuvant util in stari anorexice, in helmintiaze, obezitate, guta, LiverHelp ajuta ficatul sa elimine toxinele din sange. In timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obtine rezultate foarte bune chiar si in stari febrile, cand contribuie la scaderea febrei, produsul avand efecte antivirale si actiune antibiotica asupra unor germeni din genul Salmonella si Shigella. Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si in reumatism. Datorita efectelor progesteronice si estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei si pentru reducerea durerilor menstruale. Poate fi utilizat in tratamentul gastritelor hipoacide si in mentinerea unei stari generale bune a intregului aparat digestiv. Ajuta in caz de hepatita virala A, B si C, hepatita toxica ori ciroza hepatica. Contribuie la tratarea si vindecarea anemiei, acneei, celulitei, varicelor, hemoroizilor, fermentatiilor intestinale, reduce balonarile si flatulenta si stimuleaza diureza.
Tonic hepatic disponibil in Plafar.net

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.