Setari Cookie-uri

Amigdalita - tratamente naturiste eficiente

Amigdalita se caracterizeaza prin inflamarea acuta sau cronica a amigdalelor palatine, acele amigdale situate la nivelul gatului, de o parte si de alta a bazei limbii.

Cum si cand tratam naturist amigdalita

In cazurile grave, cand amigdalita este avansata sau prezinta complicatii, febra arata valori peste 39 grade Celsius si starea generala este alterata – in aceste situatii se cere un tratament complex dat de medicul ORL-ist.

Daca insa simptomele nu sunt foarte intense, febra nu este mare si starea pacientului este relativ buna, se poate incerca tratarea naturista a amigdalitei. Daca insa starea pacientului se agraveaza, trebuie consultat medicul specialist.

amigdalita tratament naturist

Este important ca in incercarea de a evita tratamentele medicamentoase sa folosim toate indicatiile de mai jos pentru a birui in fata amigdalitei. Aceasta inflamatie poate fi destul de puternica si se poate complica usor, de aceea trebuie sa fim stricti in tratarea bolii.

Cum tratam naturist amigdalita – igiena orala

In primul rand trebuie sa avem o igiena orala cat mai buna, pentru a nu permite microbilor sa se inmulteasca.

Citește și:

De aceea pacientului cu amigdalita ii este recomandat sa se spele pe dinti din ora in ora (se va curata si limba de depozitele microbiene), mai putin noaptea pentru a nu deranja orele de odihna, foarte importante pentru refacerea organismului. De asemenea daca bolnavul simte nevoia sa doarma in timpul zilei, atunci nici aceste ore de somn nu vor fi deranjate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.