Setari Cookie-uri

Goji, FRUCTELE MIRACULOASE pentru frumusete si sanatate

Fructele de Goji sunt bogate in antioxidanti miraculosi, de aceea sunt recomandate de nutritionisti, mai ales pentru a ne mentine sanatatea, vitalitatea, tineretea.

Sursa: Garbo.ro

Fructele de Goji sunt bogate in antioxidanti miraculosi, de aceea sunt recomandate de nutritionisti, mai ales pentru a ne mentine sanatatea, vitalitatea, tineretea. In mod special, consumul de fructe de goji este eficient si pentru sanatatea parului. Daca mananci 30 de grame de goji pe zi, vei observa cum, in timp, aspectul parului se va imbunatati.

Goji, un miracol pentru sanatate si frumusete

Aceste fructe devenite foarte populare printre nutritionisti si promovate de site-urile specializate in sanatate si alimentatie, sunt originare din Tibet. Fructele de goji sunt considerate a fi cel mai puternic anti-oxidant. Fructele goji contin multe vitamine, minerale si uleiuri esentiale foarte benefice organismului. Fructele goji sunt recomandate pentru o piele stralucitoare si luminoasa, de exemplu.

Citește și:

Frumusete naturala cu Goji

Este suficient sa mananci 3-4 portii de goji pe saptamana si cu siguranta vei simti schimbari notabile in aspectul tau fizic. Pielea va fi cu mult mai sanatoasa si luminoasa fiindca fructele de goji contin beta-caroten, o substanta foarte eficienta care actioneaza impotriva radicalilor liberi ce cauzeaza imbatranirea prematura a pielii. De asemenea, s-a demonstrat ca beta-carotenul din goji combate petele si ajuta in ameliorarea acneei.

De asemenea, fructele de goji contin vitaminele B1, B2 si B6, care sunt foarte indicate pentru santatea parului. Intre 20 si 30 de grame de fructe de goji pe zi sunt suficiente. Cel mai bine este sa consumam aceste fructe dimineata, pe stomacul gol, iar radacina parului va deveni mai puternica.

Foto: Shutterstock.com; fructe goji, goji

Goji, fructul fericirii

Cand suntem fericiti, suntem frumosi! Tibetanii au denumit aceste fructe, fructele fericirii sau grauntele fericirii, pentru ca, atunci cand sunt consumate, induc o stare de bine si de bine- dispozitie. [...]

Citește și:

    Citeste continuarea in articolul-sursa: Goji, FRUCTELE MIRACULOASE pentru frumusete si fericire din Suplimentul de Tratamente Naturiste Garbo.ro

    Iti recomandam si:

    Goji - fructul miraculos din Tibet

    Goji, fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti

    Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.



    Vizionare placuta


    Kudika
    27 Ianuarie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.